ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от големите звезди на националния отбор по футбол на Северна Македония - вратарят на испанския Райо Валекано Столе Димитриевски призна за огромен заряд в страната преди двубоя с България от Лигата на нациите.

Гостуването ни е на 26 септември и при определени обстоятелства може да се превърне в пряк двубой за второто място в групата.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Димитриевски каза, че всички в отбора му са пределно мотивирани за добри резултати при гостуването на лидера Грузия и в домакинството с България.

"Всеки път, когато се завръщам у дома, се чувствам добре. Чакат ни два мача, които трябва да изиграем добре.

Първо срещане Грузия и ще чакаме добри новини от Гибралтар (б. р. съперникът на България на 23 септември). За срещата с България се знае, че е нещо повече от футболен мач, но ние ще се концентрираме единствено върху футбола. Мотивирани сме максимално и обещаваме да дадем всичко от себе си в двата двубоя", заяви Димитриевски, цитиран от sportmedia.mk.

От групата на Северна Македония отпаднаха капитанът Стефан Ристовски и нападателят Валон Етеми, а преди тях от сметките на Благоя Милевски излезе и Дарко Чурлинов, който играе за Бърнли.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК