Третият и четвъртият в Серия "А" Аталанта и Наполи записаха поредни победи. В двубои от 29-ия кръг бергамаските наделяха с 3:2 над Удинезе, а в същото време Наполи победи с 4:3 Кротоне.
 
В своя двубой Аталанта поведе в резултата чрез Луис Муриел в 19-ата минута, когато Хуан Мусо не се намеси достатъчно убедително при неговия удар. Колумбийският нападател вкара втория си гол в мача в 43-ата минута, когато останал сам срещу вратаря, той го заобиколи и прати топката в мрежата му. В 45-ата Роберто Перейра намали изоставането на фриуланите с шут от границата на наказателното поле.

В 61-ата се разписа и другият колумбийски голмайстор в състава на "нерадзурите" - Дуван Сапата. Крайният резултат беше оформен от Йенс Ларсен в 71-ата минута.

Наполи пък спечели с 4:3 домакинството си на Кротоне. Тимът на Дженаро Гатузо допусна изравняване, след като водеше с 3:1. Победното попадение реализира Ди Лоренцо в 77-ата минута. Успехът е четвърти пореден за домакините, които са на четвърто място с 56 точки, само на две от третия Аталанта.