Футболните мачове днес са оскъдно малко и очаквано най-интересният от тях попада в Super hot залозите на Winbet. Това е срещата от беларуската Висша лига между отборите на Неман и Белшина, която започва в 19:00 часа.

Домакините от Неман стартираха участието си в първенството с минимална загуба от Ислох Минск с 0:1, но след това записаха победа над Витебск с 2:0 и нулево равенство със силният състав на Шахтьор Солигорск.

Техният съперник Белшина е твърдо на последно място, след като регистрира три поражения от началото на кампанията в местния елит. В първия кръг гостите отстъпиха на ФК Минск с 1:3, последваха загуби от Жодино и от Городея с по 0:1.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Белшина определено е аутсайдер в предстоящия сблъсък, не вкара гол в последните си два мача, и очакванията ни са Неман да се поздрави с чиста победа.

Super hot залогът, който предлага Winbet e Неман да открие резултата при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.70.

Следващите две бонус предложения са от виртуалния свят. Първият Super hot залог е срещата между Депортиво Алавес VR и Осасуна VR да завърши над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.40 от стартов 2.07.

Последният Super hot залог на Winbet е Evil Geniuses да спечели срещу Team Liquid в играта CS:GO, като коефициентът отново е завишен на 2.65 от стартов 2.27.

Множество други предложения за тези двубои и всички останали пазари може да намерите на Winbet.bg, където са налични още атрактивни промоции.