ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Довереният човек и добър приятел на Кристиано Роналдо - Рикардо Регуфе е получил невероятните 30 милиона евро комисионна за трансфера на звездата в Ал Насър.

Регуфе от години е част от най-близкото обкръжение на Роналдо, изпълнявайки ролята на личен мениджър на футболиста и дори е част от техническия щаб на португалския национален отбор.

Беше човекът, който застана пред медиите по време на Мондиала в Катар, за да опровергава слуховете, че Кристиано е готов да си стегне куфарите и да напусне Световното заради конфликт с треньора.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Той винаги е бил сред съветниците на футболната звезда, а ролята му се засили покрай напрежението между Роналдо и агента му Жорже Мендеш заради невъзможността да бъде осъществен трансфер в Европа.

Именно на него бяха поверени преговорите с Ал Насър и се предполага, че именно той е човекът, чието мнение е натежало в полза на трансфера в Саудитска Арабия.

Регуфе се запознава с Роналдо, работейки като маркетинг шеф в американската компания Nike,  а малко след това става част от най-доверения му кръг от хора.

Често е забелязван на вечери със семейството му, церемонии и рекламни ангажименти на Роналдо извън терена.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК