Аврам Грант ще остане начело на Уест Хям въпреки слабото представяне на “чуковете” във Висшата лига. През уикенда се появиха информации, че лондончани готвят уволнението на израелския специалист и смяната му с Мартин О`Нийл.
 
Днес обаче британските медии твърдят, че бившият наставник на Стилиян Петров в Селтик и Астън Вила се е отказал от желанието да започне работа на “Ъптън Парк”. Слуховете пращаха и Мартин Йол и Сам Алардайс на мястото на Грант.
 
“Клубът е решен да продължи с Аврам Грант като мениджър на тима и вече са набелязани потенциалните трансферни цели, които да ни дадат възможност да запазим мястото си във Висшата лига”, пише в официалното съобщение на Уест Хям.
 
“Чуковете” са на дъното на английския елит с едва четири победи от 23 мача от началото на сезона. Тимът стигна до полуфиналите на Карлинг Къп, където спечели с 2:1 първия мач с Бирмингам.
 
На Уест Хям предстоят четири ключови мача в битката за оцеляване във Висшата лига. Лондончани играят с Евертън в събота, а след това идват двубоите с Блекпул, Бирмингам и Уест Бромич./БЛИЦ