Мениджърът на Уест Хям Аврам Грант сподели, че тимът му трябва да спечели 7 точки в оставащите три кръга до края на сезона във Висшата лига, за да не изпадне в Чемпиъншип. В момента “чуковете” заемат последна позиция с 32 точки и са на 3 пункта от спасителния бряг. До края на сезона тимът от Източен Лондон ще мери сили с директните си конкуренти за оцеляване Блекбърн и Уигън, както и на практика спасилия се Съндърланд.

"Мислех, че другите отбори ще вземат повече точки в последните два кръга и, че разликата ще се увеличи, но тя е три точки. Нашата цел е да вземем седем точки, въпреки че ще се борим за девет. Другите отбори обаче също ще искат да спечелят мачовете. Вярваме, че ако покажем характер, какъвто сме демонстрирали в минали мачове, можем да спечелим тези срещи", заяви Грант.

Във връзка с петата поредна загуба на тима му при визитата на Манчестър Сити (1:2) израелският специалист коментира: "Те ни поведоха с 2:0, но след това реагирахме добре. Мисля, че показахме дух. През второто полувреме играхме добре". /БЛИЦ