ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съперникът на Левски в плейофите на Лигата на конференциите Айнтрахт (Франкфурт) се измъчи у дома и надви трудно новака Дармщат с 1:0 в среща от първия кръг на германската Бундеслигата. Попадението бе дело на голямата звезда Рандал Коло Муани, спряган за трансфер в ПСЖ.

В началните минути полузащитникът Себастиан Роде напусна терена контузен. В срещата на второто полувреме с травма напусна и бранителят Тута.

В 28-ата минута гостите бяха близо до това изненадващо да излязат напред в резултата. Матиас Хонсак стреля елегантно от границата на наказателното поле, но вратарят Кевин Трап успя да се справи с насочения към горния десен ъгъл удар.

Айнтрахт поведе в 40-ата минута, когато Филип Макс получи топката в наказателното поле и пусна успоредно подаване към звездата Рандал Коло Муани, а френският национал не сгреши на празна врата за 1:0.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

В 66-ата минута се стигна до сериозно разбъркване в наказателното поле на Айнтрахт след корнер. Лука Файфер нанесе удар с глава, който срещна десния страничен стълб, Кристоф Кларер опита добавка, но топката рикошира в негов съотборник, а при третия пореден удар Марвин Мелен стреля високо над вратата.

Първият мач между Левски и Айнтрахт от плейофите на Лигата на конференциите е в четвъртък, 24 август от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

АЙНТРАХТ (ФРАНКФУРТ) - ДАРМЩАТ 1:0
1:0 Рандал Коло Муани (40)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!