Белгийският национал и халф на Челси Еден Азар обяви Манчестър Сити като основен фаворит за титлата в английската Висша лига. „Сините” от Лондон са лидери във временното класиране с точка пред Арсенал и аванс от 2 пункта пред Манчестър Сити, но въпреки това 23-годишният халф също като мениджъра Жозе Моуриньо не вярва, че Челси не е претендент за трофея.

„Играем добре и събрахме доста точки. Първи сме, и се надявам да останем първи до края на сезона. Мисля обаче, че имаме по-малко оръжия от Манчестър Сити, въпреки че ги победихме. Арсенал загуби тежко в Ливърпул, но и техният отбор е силен, така че ще видим какво ще стане," сподели Азар пред официалния сайт на Челси.

"Силите са доста изравнени, така че малките детайли ще решат нещата. Най-добрият ще бъде определен накрая и ще бъде на върха. Опитвам се да се радвам на футбола във всеки мач, и всичко е наред. Най-важното е целият отбор да играе добре. Щастлив съм, доволен съм от футбола, който играя, и се чувствам добре в клуба”, допълни халфът.