Офанзивният халф на Челси Еден Азар е доволен от критиката към себе си от страна на мениджъра на отбора Жозе Моуриньо.

"Има голямо уважение от мен към него. Той е най-добрият треньор в света и ми дава огромна увереност. Дори и след слаб мач, той успява да ме вдигне на крака. Казвал ми е: "Днес играхме с десет души". След това спира да говори и ме оставя. Позволява ми да помисля", коментира Азар.

Относно публичната критика, която белгийският национал получава, той сподели: "За първи път ми е. Треньорите ми досега са ме защитавали. Но Моуриньо наистина иска да покажа пълния си потенциал и той прави всичко, за да може това да се случи".

"Нямам страх от него. Просто в началото се чудих дали ще успя да се справя със стреса при него. Спомням си първата ми загрявка под негово ръководството, в Азия. Един или два пъти ме "уби" с думи, но аз си казах, че "това е стилът на Моуриньо". Когато те погледне в очите, чувстваш сякаш си мишена и не се чувстваш добре.

Ако не дадеш максимума от себе си, няма да те остави намира, дори може да те заболи. Много неща са се случвали в съблекалнята, но всичко си остава там. Забавно е да гледаш и слушаш, но не и когато става дума за теб самия", каза още Азар.