Марио Балотели остава единственият проблем на Интер дори и в седмицата, когато клубът се класира на финала в Шампионската лига и се доближи максимално до поредната си тутла в Серия "А". Буйният нрав на нападателя и склонността му да се забърква в скандали с лекотата, с която надиграва противниковите защитници, почти сигурно ще го принудят да напусне "Сан Сиро" в края на сезона. Това намекна и личният агент на 19-годишния футболист - Мино Райола, според когото отношенията между Балотели и старши треньора на "нерадзурите" Жозе Моуриньо трудно ще бъдат изгладени.

"Марио се усмихва пред камерите, но в действителност не е щастлив. Той премина през доста тежки моменти в последно време и трябваше да се справи с предизвикания от тях емоционален стрес. Момчето има нужда от малко спокойствие и се надява, че ще получи възможност да играе до края на сезона, включително и на финала в Шампионската лига", разкри Райола.

Той обясни, че Балотели няма проблеми с феновете и съотборниците си, а единствено с Моуриньо. Това обаче едва ли е така, предвид крайно негативното отношение на тифозите към нападателя, след като той завхръли фланелката си в изблик на гняв. Неслучайно Балотели беше освиркан дори при триумфалното завръщане на Интер от Барселона, където италианският гранд успя да детронира европейския клубен шампион.

 "Марио има проблеми с ръководството на Интер дотолкова, доколкото то изцяло заема страната на Моуриньо. Португалецът е шефът и за да се изясни ситуацията, Балотели трябва да се разбере с него, а не с президента Масимо Морати", добави райола, който също така коментира по любопитен начин вероятостта клиентът му да напусне Интер.

"Не мога да ви дам точен отговор. Нека оставим процентите на учените. Самият Моуриньо твърди, че 99 % не означават нищо и са равни на 0. Знам само, че Марио е разкрил малка част от потенциала си. Той не просто е талантлив, но може да стане един от най-добрите футболисти в света"./БЛИЦ