Около Марио Балотели никога не е скучно. Освен това никой друг футболист не може да се похвали с това, което обикновено се случва покрай него. Пристигането му в Милан дори се превърна в истински хаос.

Италианският национал и вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани бяха излезли на уж спокойна вечеря в сряда. Това обаче се стори прекалено скучно за тифозите на отбора.

Приблизително 500 души се погрижиха за уникална атмосфера пред ресторанта, в който Балотели и Галиани се намираха. Разпънаха транспаранти, палеха и бенгалски огън. Нападателят не се притесни и излезе да празнува с тях.

Полицията в Милано обаче бе на другата вълна. Тя дори се принуди да използва сълзотворен газ, за да разпръсне тълпата от центъра на Милано. В отговор ултрасите започнаха да замерят с шишета и камъни. Един служител на реда е получил удар в главата и е настанен в болница.

Хаос беше и преди провеждането на медицинския преглед на състезателя. Наложи се нападателят да използва страничен входа, за да може да влезе в клиниката.