Марио Балотели не спира да развеселява феновете на футбола. Нападателят на Манчестър Сити днес отново попадна в центъра на вниманието, след като прекъсна представянето на новия треньор на Интер Андреа Страмачони.

36-годишният Страмачони даваше първата си пресконференция и отговаряше на въпроси, когато Марио влезе в залата и отиде да се ръкува с него. След размяна на поздрави футболистът напусна брифинга. Той е в Италия, тъй като Роберто Манчини даде почивка на играчите на Манчестър Сити.

"За мен това е сбъдната мечта. Тук съм благодарение на президента Масимо Морати. Ще направя всичко, за да оправдая доверието му. Не се страхувам от предизвикателството. Каква е задачата ми? Президентът ме помоли да върна ентусиазма и желанието на играчите да носят тази фланелка. Не сме си поставяли дългосрочни проекти", заяви Страмачони.

Той проведе първата си тренировка. "Гордея се да работя с такива играчи. До вчера им се възхищавах и ги давах за пример. Днес те са под мое ръководство. Това е съблекалня пълна с играчи от световен калибър. Не се усещам като избрания, а като щастливец. Оставам си същия човек, който до вчера тренираше юношите”, добави треньорът.

Андреа е по-млад от капитана на отбора Хавиер Санети и връстник на защитника Иван Кордоба.