Бранителят на Партизан Иван Бандаловски отрече твърденията, че има проблеми с дисциплината, с какъвто имидж пристигна в Сърбия. Българинът се прочу с няколко скандала с ЦСКА и националния отбор у нас, в които бе намесена и употреба на алкохол.
 
"Много е писано за това, че имам проблеми с дисциплината, но това са пълни глупости. Имам над 200 мача в кариерата си и само два червени картона. Откакто съм в Партизан, нямам нито един жълт картон. Вижте Кристиано Роналдо, той има повече картони от мен, но никой не казва за него, че има проблем с дисциплината", заяви Бандаловски пред "Вечерни новости".
 
Българинът изрази увереност, че "гробарите" ще бият Цървена звезда в дербито след няколко седмици и ще станат шампиони. Бандаловски бе попитан за разликите между футбола в България и този в Сърбия.
 
"Почти няма разлика. И отборите, и терените, и играчите са на едно ниво. И тук, ако имаш пари, си силен. Лудогорец инвестира много в България и дръпна пред останалите. Тук Партизан и Звезда са пред другите", заяви защитникът.
 
Бандаловски каза още, че е очарован от феновете на Партизан и ги определи като най-силната част от клуба.