Българският зашитник на Партизан (Белград) бе бесен след отпадането на тима от Лига Европа. Снощи "гробарите" допуснаха дранатична загуба с 1:3 от Аусбург и не успяха да се класират за 1/16-финалите от надпреварата.

Бившият футболист на ЦСКА игра стабилно и получи добри оценки за изявите си, но се подхлъзна в ситуацията в последната минута, довела до третия и решителен гол за германците. Според Бандата обаче, голямата вина за попадението носи съотборникът му Фабрисио.

"Исках да скоча, но се подхлъзнах. Видяхте обаче, че Фабрисио тръгна да вкарва гол, не се върна и задната греда остана непокрита. Така ни матираха", обясни Бандаловски минути след края на злощастния двубой.

"Не знам какво да кажа след такъв мач. В кариерата си не съм имал по-голямо разочарование. Невероятно е, че ни елиминираха с с голове в края на двете полувремена. Цяла седмица си повтаряхме, че не трябва да допускаме гол до почивката, но се случи точно това, както и срещу Войводина. През първата част Аугсбург имаше един шанс и го използва, а ние пропуснахме две положения. След почивката имахме 4-5 възможности за гол и пак не ги реализирахме", ядосваше се Бандаловски.