Барселона победи у дома ПСЖ с 2:1 в полуфинален реванш и с общ резултат 3:2 се класира за финала на женската Шампионска лига. Дамите отмъстиха за мъжете, които отпаднаха от парижани от турнира на богатите този сезон.

Нидерландката Лиеке Мартенс (8, 31) реализира и двата гола за домакините. Мари-Антоанет Катото (34) върна едно попадение преди почивката, но гостите не успя да стигне до нов гол през второто полувреме. Каталунките можеха да спечелят и с по-голям резултат, но Ермосо и Торехон удариха гредите през втората част. 

На четвъртфиналите ПСЖ отстрани Лион и сложи край на петгодишната им доминация в турнира, а това означава, че този сезон ще има нов шампион на Европа.

Барселона има един загубен финал през 2019 година, а през тази ще спори за трофея с Челси. "Сините" от Лондон елиминираха драматично Байерн след 4:1 на реванша в Лондон. Германките бяха спечелили първата среща с 2:1 и малко преди края на втория двубой резултатът бе 2:1 за англичанките след голове на Фран Кърби (11) и Жи Со-Юн (43) за домакините и Сара Задразил (29) за гостите, което означаваше продължения. Перниле Хардер (86) отбеляза трети гол за тима от Лондон, а Фран Кърби (90+5) оформи крайното 4:1. 

Отборът на Челси прави невероятен сезон и може да стигне до четири трофея. "Сините" спечелиха Купата на Лигата, на две победи са от титлата в Англия и продължават участието си в Купата на Англия.