ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на Барселона Жоан Лапорта сподели, че каталунците са отказали оферта на стойност 200 милиона евро за младата си звезда Ламин Ямал, но не пожела да разкрие откъде е дошла офертата.

„Получихме оферта за Ламин Ямал за 200 милиона евро и казахме „не“. Ние вярваме на момчето в неговата спортна проекция и нямаме нужда от тези пари, напротив. Ние сме в процес на икономическо възстановяване и вече се вижда краят на тунела“, заяви босът на Барса в първия епизод на подкаста „The Podcast of President Joan Laporta“.

През този сезон Ямал проби в първия отбор на Барса и до момента има 6 гола и 7 асистенции, дошли в 39 мача от всички турнири.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Клубът е предложил нов договор и на 17-годишния защитник Пау Кубарси, който дори вече дебютира за мъжкия отбор на Испания, съобщи вестник „Марка".

Кубарси няма договор с мъжкия отбор на Барса, а е с такъв към школата. Поради тази причина и откупната му клауза към момента е незначителна – 10 милиона евро.

Идеята на Барса е Кубарси да подпише до 2030 или 2031 година, като се очаква ако той се съгласи да преподпише, в договора му да бъде заложена откупна клауза на стойност 1 милиард евро, каквито клаузи има в договорите на Педри и Гави.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!