Хосеп Гуардиола не мисли да променя стила на игра на Барса в днешния мач срещу Интер на "Ноу Камп". Срещата е от изключително значение за "каталунците", тъй като при неуспех и при победа на Рубин срещу Динамо (Киев) Барселона ще стане първият актуален носител на трофея в Шампионската лига, който отпада още в групите.

Гуардиола коментира и проблемите в стартовия си състав.
"Не мога да кажа дали Меси и Ибрахимович ще бъдат на линия. Дали ще е така, ще разберете непосредствено преди мача. Не отричам, че това са двама много важни за нас играчи, но ние печелим и губим всички заедно. Най-важното е да победим и да продължим напред в следващия кръг. Ще се изправим срещу един много добър отбор, лидерите в Серия "А", водени от треньор на световно ниво. Моуриньо кара отбора си да играе по различен начин, да сменя тактиката и трябва да бъдем подготвени.
Винаги съм мислел, че класирането в групата ще се реши в последните два мача. Имаме нужда от 4 точки и смятам, че можем да ги постигнем. Излизаме да атакуваме от първата минута. Дори и да загубим, ще го направим с атакуващ футбол. В Каталуния публиката е добронамерена и съм сигурен, че ще приветства Ето'о, защото той го заслужава", завърши Гуардиола.

Любопитно преди мача между Барселона и Интер, е че каталунците никога не са губили два поредни домакински двубоя в Европа./ БЛИЦ