Президентът на Барселона Сандро Росел се кани отново да развали настроението на звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо. Както е известно прословутата тъга на португалеца се оказа заради пари и в частност, че взема по-малко от аржентинеца Лионел Меси. След като на перлата на Реал бе предложен нов договор, в Барселона не закъсняха и обявиха, че също ще предложат нов договор на Меси с по-висока заплата.

"Би било безотговорно да не вдигнем заплатата на Меси", отсече босът на "синьо-червените" в интервю за "Каталуня радио".

"За неделя мислят треньорите. Ние мислим за по-далечното бъдеще. Вече трябва да започнем да работим за новия му договор. Няма нищо планирано все още", призна Росел. "Не ме изненадват освиркванията от "Камп Ноу". Всеки има право да изрази мнение. Барса е голям клуб и всеки член на клуба има своето мнение.

Трябва да търсим решение по въпроса за "Камп Ноу". Има три варианта - нов стадион, реконструиран стар или да не правим нищо. Ако останем на "Камп Ноу", няма да имаме най-добрия стадион в света. Ако построим нов, ще е най-добрият. Трябва да потърсим решение и затова е нужна дискусия. За момента дълговете ни притискат финансово", каза още Росел.