ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хорхе Меси е бил на среща в дома на президента на Барселона Жоан Лапорта тази сутрин, информира „Мундо Депортиво“. Испанската медия разпространи видео, на което се вижда как бащата на Лионел Меси влиза в жилищния комплекс, в близост до „Камп Ноу“, където живее боса на каталунците.

Следващите дни ще бъдат ключови за бъдещето на седемкратния носител на „Златната топка“. Барселона иска да върне 35-годишния аржентинец в състава си, но чака Ла Лига да даде одобрението си за представения план за погасяване на финансовите проблеми на клуба. Ако това се случи, "блаугранас" ще могат да направят официална оферта за връщането на Меси в клуба. Очакванията са това да се случи още днес.

200 лв Начален Бонус Спорт!

„Лео иска да се върне в Барселона. Аз също бих се радвал това да се случи. Преди два дни говорихме с него по темата, но няма конкретно, което мога да кажа. Все още предстои да се случат много неща“, заяви Хорхе Меси при напускането на жилището на Лапорта.

Треньорът на Барселона Шави Ернандес вече неколкократно заяви, че би се радвал Лео Меси да се завърне при каталунците. Направени оферти към световния шампион с Аржентина има от страна на Ал Хилал и Интер Маями. Според информациите, саудитският клуб предлага на Меси над 1 милиард евро за два сезона. Предложението на американския тим, където съсобственик е Дейвид Бекъм, е доста по-ниско.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!