ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Байерн размаза Борусия Дортмунд с 4:0 на „Сигнал Идуна Парк“ в дербито на 10-ия кръг на Бундеслигата. Това бе 11-о поредно издание на Дер Класикер, което баварците не губят, като спечелиха десет от тях. Борусия има едва три успеха в последните 20 срещи с Байерн.

Отборът на Томас Тухел изкова успеха си още в първите десет минути на мача. Тогава точни за баварците бяха Дайо Упамекано (4) и Хари Кейн (9), като и за двете попадения асистенциите бяха на Лерой Сане. Упамекано вкара гола си с глава след изпълнение на корнер, а след това Сане намери чудесно Кейн и капитанът на английския национален отбор вкара на празна врата.

В добавеното време на първата част Дониел Мален от домакините пропусна чудесна възможност, като от добро положение прати топката малко над напречната греда.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

В началото на втората част гол на Джамал Мусиала от Байерн бе отменен заради засада.

В 70-ата минута Мусиала отново вкара, но попадението не бе зачетено заради положение на засада на Хари Кейн. Две минути по-късно обаче Кейн (72) направи 3:0 с хладнокръвен удар, след като бе изведен от Кингсли Коман.

В добавеното време на мача Кейн (90+3) оформи хеттрика си, като получи пас от Мусиала и стреля покрай вратаря Грегор Кобел за 4:0.

С победата шампионът събра 26 точки на второто място във временното класиране. Вестфалци пък са четвърти с пет по-малко.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА!