Байерн приема Падерборн в мач от 23 кръг на Бундеслигата. Срещата на „Алианц Арена“ започва в 21:30 часа тази вечер. Баварците са едноличен лидер в немския елит, но вторият РазенБалшпорт (Лайпциг) изостава само с точка.

Играчите на Ханзи Флик постигнаха победа над Кьолн с 4:1 в последния си мач, след като преди това направиха нулево равенство с тима от Лайпциг.

Срещу Кьолн всичко беше решено в рамките на първите дванадесет минути, за които баварците нанизаха три гола чрез Роберт Левандовски (3’), Кингсли Коман (5’) и Серж Гнабри (12’). Последният се разписа още веднъж през втората част, а Марк Ут единствено намали.

Флик не може да разчита на контузените Иван Перишич, Никлас Зюле и Хавиер Мартинес, а Бенжамен Павар и Жером Боатегнг са наказани.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Въпреки отсъствието на Перишич Байерн разполага с впечатляващи играчи в нападение, а голмайсторът Роберт Левандовски се намира в убийствена форма и благодарение на попаденията му отборът е с второто най-резултатно нападение след Борусия Дортмунд.

Полякът ще води атаката и в предстоящия мач, като ще бъде подпомаган от Серж Гнабри, Кингсли Коман и Томас Мюлер, а Тиаго Алкантара ще гради играта. Тиаго отново ще бъде предпочетен за сметка на Фелипе Коутиньо.

Падерборн е твърдо на дъното на класирането и по всичко изглежда, че ще загуби мястото си в Бундеслигата.

Гостите отстъпиха от шампиона през първия полусезон с 2:3, а в последните си три мача допуснаха поражения от Волфсбург и Херта, а с Шалке завършиха наравно 1:1, като отново не запазиха мрежата си „суха“.

Контузени в състава на Падерборн са Джамилу Колинс, Абделхамид Сабири и Лука Килиан.

С оглед отличната резултатност на Байерн и състоянието на Падерборн се очаква Левандовски и компания да постигнат убедителна победа в тазвечершния сблъсък на „Алианц Арена“.

Winbet предлага Super hot залог за двубоя - Байерн Мюнхен да победи с четири или повече гола при завишен коефициент на 2.40 от стартов 2.03.