Председателят на Надзорния съвет на Байерн Карл-Хайнц Румениге поздрави феновете и сътрудниците на отбора за празниците.

"Скъпи членове и фенове на Байерн,

2012 година е към своя край. Оставяме зад себе си много приятни моменти, въпреки че не успяхме да спечелим титла. Въпреки това в края си футболната година ни дава увереност за бъдещето. Водим категорично в Бундеслигата, а в турнира за Купата на Германия и в Шампионската лига също изпълняваме напълно поставените ни задачи. Все още обаче ни предстои да минем по труден път към финала. Сигурен съм, че отборът е много мотивиран и концентриран преди началото на втората половина от шампионата. Да се надяваме, че в края на сезона ще имаме причина да празнуваме.

Аз, от името на Карл Хьопфнер, Матис Замер, Андреас Юн, бих искал да благодаря на феновете, приятелите и партньорите на клуба за тяхната подкрепа. Надявам се, че ще прекарате отличен празник и ще посрещнете новата година с добро настроение. Очаква с нетърпение срещата ни на 19 януари за домакинския мач срещу Гройтер Фюрт.

С най-добри пожелания,

от името на Байерн,
Карл-Хайнц Румениге"