ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Скандал тресе съблекалнята на Байерн, пишат германските медии. Играчите са били бесни на треньора Юлиан Нагелсман, който публично ги нарекъл „стадо кокошки“ след серията от четири поредни мача без спечелена победа в Бундеслигата (три равенства и една загуба). Думите му са били изречени след поражението с 0:1 от Аугсбург в баварското дерби през уикенда.

Въпреки публично обявената подкрепа към 35-годишния специалист, ръководството на баварците вече обмисля начини за раздяла с Нагелсман. Управата е готова да активира секретна клауза в петгодишния договор на треньора.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Тя определя размера на компенсацията, която Юлиан Нагелсман ще получи при уволнение, пише „Билд“. Сумата намалява с приближаването на края на контракта на треньора, но със сигурност не е никак малка.

Както е известно, Нагелсман пое Байерн преди началото на миналия сезон, когато замени напусналия в посока националния отбор на Германия Ханзи Флик. Грандът от Мюнхен плати 25 милиона евро на РазенБалшпорт (Лайпциг) за младия специалист, а това е рекордна трансферна сума за треньор.

Освен това ръководството на Байерн е направило сериозна критика на Юлиан Нагелсман относно облеклото му по време на мачовете. Според тях той е превърнал скамейката в в своеобразен моден подиум за ексцентрични тоалети, които създавали разногласия и разцепление в отбора.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК