Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали продължава да нажежава обстановката преди двубоя с ЦСКА. Първият плейоф в Лига Европа между двата тима е в четвъртък (18 август) от 20:30 часа в Клуж. Скандалният румънски бизнесмен атакува собствениците на “червените” от “Титан”, както и Янис Зику.

“Ако Зику беше толкова добър футболист, щеше да остане в Интер (Милано). Щом той е най-добрият в ЦСКА...Няма да му дадем да пипне топката утре. И ако беше толкова силен, щях да го взема аз, а нямаше да отиде в София”, започна Бекали на пресконференцията си.

Босът на Стяуа обеща по 10 хиляди евро на човек при елиминиране на ЦСКА и класиране в груповата фаза на турнира. “С този отбор можем да играем финал в Лига Европа”, продължи с гръмките си изявления Бекали.

Румънецът нападна и босовете на българския тим от “Титан” заради скандалния нападател Жуниор Мораес. “Имах договорка с хората от ЦСКА за трансфера на бразилеца, дори разполагам с документи. Те обещаха едно, после се отметнаха. Това са хора без чест. Затова няма да отида на реванша в София”, завърши Бекали./БЛИЦ