ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали съсипа от критики своя отбор след победата с 1:0 като гост на ЦСКА 1948 в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„Доволен съм, че спечелихме, но само дотолкова. През второто полувреме играта ни беше като във вътрешното първенство. Доминират ни малки отбори. Много грешки! Октавиан Попеску сякаш не знае какво му се е случило. Давид Микулеску подаваше към съперниците, Валентин Крецу също асистираше за тях. Не мога да разбера как може да се случи подобно нещо. Играхме срещу отбор, който не знае как да бележи. С датчаните, ако се представим така, ще ни унищожават“, заяви Бекали.

„Играчите правят номера, мислят се за големи футболисти. Видях Попеску, той си мисли, че е в цирка. Играе футбол, а това е мъжка игра! Когато го няма Дамян Джокович, винаги ли ще имаме проблеми? Не виждам как ще се класираме в групите. С този отбор няма перспектива! Имаме да изиграем още един мач в Европа, отпадаме с такова представяне!", допълни богаташът.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!