Английската футболна звезда Дейвид Бекъм призна, че е щяло да му бъде много приятно, ако е бил останал в Манчестър Юнайтед и играл през цялата си кариера там. Бекъм защитаваше цветовете на "червените дяволи" до 2003 година, когато премина в Реал (Мадрид), но сега трябва да се завърне на "Олд Трафорд" с екипа на Милан за сблъсъка между двата отбора в Шампионската лига. Пред BBC обаче Бекъм споделя, че му се иска никога да не си е тръгвал от Манчестър. 

"Щеше да е много хубаво, ако бях играл за Манчестър Юнайтед през цялата ми кариера и никога не си бях тръгвал. Но не е било писано да стане така. Трябва да си специален човек, за да останеш в един клуб толкова много години. Райън Гигс например го направи и той ще е част от Манчестър Юнайтед доживот - това му е в кръвта", коментира Бекъм. 

Той сравни мениджъра на английските шампиони Сър Алекс Фъргюсън и селекционера на Англия Фабио Капело и сподели, че уважава безкрайно и двамата специалисти.

"Капело ни даде самочувствие, каквото не винаги сме имали в миналото. Човек наистина уважава такива мениджъри. Сър Алекс ми беше като баща. Уважавам го безкрайно много и същото важи за Капело. Те са двама души, които не просто тренират отбори, те обичат футбола. Това е и причината да имат такива успехи и да останат в професията толкова дълго", убеден е той./БЛИЦ