Дейвид Бекъм може да остане в ПСЖ и след края на сезона. За това намекна самият футболист преди време, а днес новината потвърди и спортният директор на клуба Леонардо.

“За мен не е от значение дали започвам или влизам като резерва. Дойдох в ПСЖ с тази настройка. Срещу Нанси не ни беше леко. Очаквахме да изпитваме трудности след тежкия реванш с Валенсия, но в крайна сметка се справихме", обясни Бекъм.
Бившият национал на „трите лъва“ подписа с парижани през зимния трансферен прозорец, но засега изявите му на терена са ограничени, заради физическата му форма, която не задоволява треньорския щаб на тима.

“Дейвид е много важен за нас. Това е самото начало на проекта. Бекъм е като останалите футболисти и вече е важна фигура в отбора, коментира Леонардо. - Важно е да приключим добре сезона, а след това, ако той желае да продължи с нас, то той ще го направи. Изборът опира до нас и до него, имаме доброто чувство, че той е много щастлив в Париж. Играе в клуб с огромни амбиции за бъдещето. Ще бъде важен за бъдещето ни, а вратата винаги ще бъде отворена за Дейвид.”