ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ромео Бекъм отпразнува своя дебют за новия си клуб Брентфорд пред погледа на известния си баща Дейвид. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид), Милан и ПСЖ настоя да бъде един от 554-те зрители в типично английското ужасно време, за да гледа дебюта на сина си.

20-годишният Ромео премина от американския клуб на Бекъм Интер Маями в Брентфорд под наем за половин година преди няколко дни и сега се появи в състезателен мач за Б отбора на клуба от Висшата лига за първи път.

Татко Дейвид неволно предизвика смут, след като буквално се беше шмугнал на стадион "Парк Вю Роуд" (4500 места), за да остане възможно най-неразпознат. Въпреки че гледаше мача от ъгъла, далеч от публиката, забутан в черния си шлифер и качулка, нахлупена ниско над лицето му, някои фенове обърнаха внимание на бившия капитан на Англия.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Бекъм си направи селфи с предимно млади фенове, с които си поговори. За да избегне обаче по-нататъшна суматоха, Бекъм-старши трябваше да се измъкне тайно преди последния съдийски сигнал: Отвъд живия плет!

Бившият специалист по свободни удари позира за няколко фенски снимки, преди да вземе "задния изход", да се прекачи през оградата и да изчезне в тъмното между дърветата и храстите зад стадиона.

Преди това и след малко повече от час игра Бекъм Джуниър влезе като резерва при резултат 2:1 и игра като десен полузащитник, а в крайна сметка тимът отпразнува победа с 3:2 срещу деветодивизионния Ерит и Белведере в турнира Лондон Къп.

„Баща му беше невероятен играч с невероятен характер, който имаше невероятна кариера. Ние натискаме играчите така, както никога досега не са били натискани, а той беше невероятен и се вписа в тима. Той трябва да се гордее с дебюта си”, заяви треньорът на Б-отбора на Брентфорд Нийл Макфарлейн след мача.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК