Бившият английски национал и звезда на Лос Анджелис Галакси Дейвид Бекъм продължава да се интересува от случващото се в Манчестър Юнайтед, от където тръгна голямата му кариера. След 17 години с екипа на “червените дяволи” Пол Скоулс ще се оттегли и според Бекъм най-оптимален кандидат за негов заместник е Уесли Снайдер от Интер. 27-годишният холандски национал заедно с Лука Модрич от Тотнъм и Самир Насри от Арсенал е сред най-споменаваните имена за трансфер на “Олд Трафорд” това лято. Снайдер има изключително успешна кариера с множество титли в Испания и Италия.

“За да заменят Скоулси, те се нуждаят от някой по-специален. Има много слухове за Снайдер и той е толкова талантлив. Сигурен съм, че той ще пасне перфектно в Манчестър Юнайтед. Без съмнения ще свърши много добра работа в този тим. Скоулси е един от играчите, които те искат да заменят. Той бе толкова голям талант и ще липсва много на отбора”, сподели Бекъм.

В Юнайтед вече се извърши рокада на вратарския пост, като на мястото на ветерана Едвин ван дер Сар бе привлечен 20-годишният Давид Де Хеа, в чийто качества Бекъм също е убеден. “Той поема голямо наследство, тъй като Ван дер Сар бе много успешен вратар. Но не мисля, че това ще е проблем за Де Хеа. Той също е играл на високо ниво в Испания, а това ни дава надежди, че ще се справи и сега. Юнайтед винаги е имал добри вратари”, коментира бившият английски национал новото попълнение на “червените дяволи”. /БЛИЦ