Дейвид Бекъм се завръща на “Олд Трафорд” утре за първи път след като напусна Манчестър Юнайтед през 2003 година. Със сигурност за него това ще бъде по-особен момент – да играе срещу клуба, който го създаде като футболист. Халфът бе титуляр за Милан в първия осминафинален мач от Шампионската лига на “Сан Сиро”.

”Винаги съм мечтал да играя за Манчестър Юнайтед. Трябва да призная, че не съм очаквал, че ще изляза на “Олд Трафорд” с екипа на друг отбор. Сега се завръщам с екипа на Милан и знам, че моментът ще бъде много емоционален. Играл съм там толкова години и знам колко прекрасно е усещането да си играч на Юнайтед. Винаги ще бъда фен на този отбор и за първи път в живота си искам да загубят”, споделя Бекс пред “Сън”.

Той споделя и очакванията си за мача: “Знам, колко е трудно за гостуващите отбори в Манчестър. Всички в тима осъзнаваме, че мачът ще е много тежък, но не се предаваме предварително.”

Дейвид не се сърди на Сър Алекс Фъргюсън за скандала между двамата, след който си тръгна и отиде в Реал (Мадрид). “Радвам се, че се връщам. В отбора имам приятели, с които ще се видя. В Юнайтед не се играе за пари, това е чест. Това исках като малко момче, това беше единственият отбор, за който мечтаех да играя. Сър Алекс е сред най-добрите треньори, винаги помага на футболистите със съвети. Пазил ме е, но и винаги ми е казвал, когато съм грешал”, споделя още Дейвид, който най-вероятно ще остане резерва за сметка на Дженаро Гатузо./БЛИЦ