Новият мениджър на Челси Рафаел Бенитес продължи войната си с феновете на клуба, които го посрещнаха на нож. Привържениците на лондончани поискаха извинение от мениджъра за изказванията си срещу тях и отбора по време на престоя му в Челси. Бенитес обаче отказа да поднесе извинения.


"Можем да анализираме какво съм казал и какво не съм, но не можем да проверим дали е било вярно или не. Тогава хвалех феновете на клуба си. Сега обаче аз съм тук и това е моят клуб, така че ще направя най-доброто за неговите привърженици. Това е обяснението ми - лесно и просто. Знам как се чувстват феновете. Разбирам ги. Не можем да преобърнем ситуацията за една минута, но със здрава работа и победи може да стане по-добре. Ще започнем с Фулъм. Мога да кажа, че откакто съм тук, работя много здраво - идвам в 08:30 сутринта и си тръгвам 12 часа по-късно. Това мога да направя", заяви новият мениджър на Челси.


"Фернандо Торес не е съвсем същият играч, какъвто бе тогава, защото достигна максимума си именно по времето, в което играеше за Ливърпул. Мисля обаче, че Торес може да върне формата си. До каква степен? Не знам. Това зависи от останалите му съотборници. Сигурен съм, че може да подобри играта си, но отборът трябва да му помогне. Първото нещо, което трябва да направим, е да му вдъхнем увереност, да го насочим как може да прави нещата по по-различен начин и да подобрим малко физическата му форма", отговори Бенитес на въпрос дали може да върне формата на испанския нападател от времето когато работеха заедно в Ливърпул.