Нападателят на Реал (Мадрид) Карим Бензема обсипа със суперлативи треньора си Жозе Моуриньо. Французинът даде откровено интервю пред сайта на УЕФА, в което разкри подробности от личния си живо и отражението му върху футболната кариера.

"Живея под постоянно напрежение. Това е така, още от времето когато заиграх в Лион. Сега в Реал, стресът е още по-висок, защото е най-добрият клуб в света. Спасявам се от натиска като излизам с по-малния ми брат. Като цяло обаче съм доста срамежлив. Когато обаче хората ме опознаят, разбират, че съм човек, който обича да се забавлява. Но ако не познавам един човек, предпочитам да стоя настрани от него", разкрива голаджията.

“Срамежливостта в живота даваше отражение и върху представянето ми на терена. Понякога се пречупвах под напрежението. Моуриньо обаче много ми помогна да преодолея този проблем. Той много работи с мен и сега съм по-силен в това отношение. Откакто дойдох в Мадрид имах много възходи и падения, но все още съм тук. Моуриньо е велик треньор. Той винаги много ме е подкрепял", завърши Бензема.