Нападателят на Реал (Мадрид) Карим Бензема е обнадежден за последното четвърто издание на “Ел Класико” от 18 дни насам. Французинът вярва, че “кралският клуб” може да победи тази вечер Барселона на “Камп Ноу” от 21:45 часа българско време в полуфинален мач-реванш от Шампионската лига. Първата среща в Мадрид приключи с успех за каталунците с 2:0, а с това бе убита интригата за днешния реванш.

“Ще атакуваме, за да вкараме голове. Надявам се аз също да участвам в отбелязването им и да помогна на отбора да достигне финала. Много неща могат да се случат за 90 минути във футбола и аз вярвам, че в крайна сметка можем да спечелим сблъсъка”, сподели Бензема.

“Ще трябва и да се защитаваме много добре, тъй като е важно да запазим мрежата си суха. Колкото до Моуриньо и Кристиано Роналдо, мога да ви уверя, че проблем между тях няма. Лично аз се адаптирам към всичко, което треньорът иска от мен и се опитвам са изпълнявам неговия замисъл. Същото е и с Кристиано. Той е страхотен играч и ние имаме нужда от неговите голове” допълни френският голаджия. /БЛИЦ