Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изненадващо сподели, че сръбският нападател на Реал (Мадрид) Лука Йович прилича много на самия него и призова „кралския“ клуб да му даде повече време. Сърбинът е използван предимно като резерва от „белия балет“, но наскоро сътвори страшна глупост и ядоса милиони по света, които изразиха възмущението си в социалните мрежи. Йович беше под карантина в Испания след признанията си, че е бил в един басейн със заразен с коронавирус и най-вероятно също е носител на COVID-19, но това не му попречи да избяга от испанската столица и да се завърне в Белград за рождения ден на любимата си София Милошевич.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Аз съм от Балканите и го харесвам. Знам също така перфектно, че понякога искаме нещата да се случват много бързо. Надявам се, че трансферът му в Реал няма да се окаже провал, тъй като това е опасно за толкова млад играч. Трябва да бъде дисциплиниран”, коментира Бербатов в традиционната си колонка за популярна букмейкърска компания.

„Бях на същите години като Йович и трябваше да се боря с Улф Кирстен, който е футболен „Бог”. Един от най-добрите нападатели в Германия и бях в тази позиция, задавах си въпроса – защо не играя? Заслужавах го и исках. Тогава си млад и си мислиш, че знаеш всичко и разбираш, но ти трябва търпение. Трябва да продължиш със здравата работа и добрите хора около теб да ти казват точните думи. Ако той иска да заиграе веднага, може и да прибегне до наем. Представям си го, че ще бъде страхотен избор с играта му за редица отбори в елита на Англия”, добави българинът, спомняйки си за времената в Байер (Леверкузен).

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!