Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов изрази съжаление за загубения финал от Барселона в Шампионската лига. “Червените дяволи” паднаха от каталунците с 0:2 на стадион “Олимпико” в Рим.

“Кофти, как да се чувствам. Съжалявам, че втори финал не се получи, но винаги има следваща година, ще се постараем пак да бъдем на финал”, каза Бербо пред камерите на БиТиВи след края на двубоя.

“Играчите на Барселона имаха две положения и си ги вкараха, по-добре си подаваха и успяха да ни победят. На моменти ние бяхме по-добри, но те държаха нещата под контрол, особено след като ни вкараха първия гол. Може би по-добре контролираха играта с пасовете си и ни излъгаха два пъти”, добави Митко.

На въпрос дали ще се възстанови за важната световна квалификация на националния ни отбор срещу Ейре на 6 юни в София, нападателят бе категоричен: “Ще бъда добре, кофти удар от тази загуба, но все пак до мача с Ейре има една седмица. Играем за България и когато играеш за родината, трябва да забравиш всичко.”/БЛИЦ