Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов призна, че може да се върне да играе в България. Бербо направи дълго изявление пред британските медии преди утрешния мач за ФА Къп с Ливърпул. Вниманието бе насочено към българина заради хеттрика, който заби на “червените” по-рано през сезона.
 
“Не се притеснявам от постоянните слухове за бъдещето ми, според които може да напусна Манчестър Юнайтед. Никой не знае, дали ще завърша кариерата си в този клуб. Може ще играя отново в България”, заяви Бербатов.
 
“Началото ми в Юнайтед бе трудно и не можех да вляза в титулярния състав заради качеството на играчите в тима. Аз изчаках своя миг. Мениджърът Сър Алекс Фъргюсън не криеше доверието си в качествата ми. Той искаше от мен само спокойствие и концентрация”, допълва българинът.
 
“Моята работа е да вкарвам голове за Манчестър Юнайтед. Това ще опитам да направя и срещу Ливърпул. Обичам да играя в големи мачове. Докато бях в Тотнъм се наслаждавах на мачовете с Арсенал. Сега тръпна заради двубоите с Ливърпул. Този сезон е отличен за мен. Нямах проблеми с контузии и играя с повече увереност”, твърди Бербо.
 
“Ернандес помага много на отбора. Той се приспособи перфектно към английския футбол. Смятам, че ще бъде голям играч за клуба, защото е интелигентен и учи бързо. Клубът е зад него и му помага да се интегрира във всички аспекти на живота. Рууни е звезда. Винаги се раздава докрай и този сезон направи големи жертви с работата си за отбора. Той демонстрира, че не е тук само за голове. За мен, той е перфектен партньор”, коментира Бербо своите съотборници в атака./БЛИЦ