Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън разкри, че смяната на Димитър Бербатов е била продиктувана от контузията на неговото коляно и в понеделник нападателят ще бъде на преглед.

Българският национал вкара първия гол на “червените дяволи” при успеха с 3:0 над Бърнли, а Сър Алекс обяви след мача, че Бербо е почувствал силни болки.

“Димитър отново почувства болки в коляното, обяви Фърги. – Въпреки това той игра днес, но трябваше да го сменя през второто полувреме. В понеделник ще бъде на преглед и ще се види какво е състоянието му.”

Ако се окаже, че операцията на Бербатов е наложителна това ще наложи на “червените дяволи” да потърсят нападател на трансферния пазар и ще нагърби с повече отговорност Уейн Рууни.

“Днес Бербатов бе играчът, който най-много искаше да вкара гол. Той нямаше шанс в някои положения, когато ударите му минаваха до гредите, а на няколко пъти с глава биеше над вратата. Той направи толкова много опити, че накрая заслужено се разписа във вратата на Бърнли,” допълни Фъргюсън./БЛИЦ