Димитър Бербатов няма намерение да връща парите за самолетен билет, който закупиха шефовете на италианския Фиорентина. Това заяви личният мениджър на българина Емил Данчев.

Както е известно, Митко отказа в последния момент да премине на “Артемио Франки”. От Фиорентина са сърдити не само на Бербо, но и от начина, по който Ювентус се опита да отмъкне нападателя. Бившият ни национал се беше съгласил да подпише с Фиорентина, след това изненадващо започна преговори с Юве, а в крайна сметка се озова във Фулъм. „Защо ние трябва да плащаме за самолетния билет? И защо в Италия държат толкова на това нещо? Ювентус и Фиорентина бяха две опции пред Димитър, но предпочете да остане в Англия и да играе под ръководството на Мартин Йол във Фулъм. Това бе решение, което ни удовлетвори напълно“, коментира Емил Данчев пред Tuttomercatoweb.

„Аз все още очаквам от Бербатов и неговия агент да ни върнат парите за самолетния билет. Когато това се случи, аз ще го кажа публично", закани се спортният директор на Фиорентина Даниеле Праде пред АНСА.