Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели, че ако „червените дяволи“ успеят да привлекат английския национал Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд) през лятото, ще станат по-силни.

"Той трябва да играе, да продължи развитието си. Затова съм изненадан, че той иска да напусне, защото Дортмунд му дава тази възможност. Все още не е завършен играч, толкова е млад. Където и да отиде, се надявам, че ще може да играе редовно и да продължи да се развива, за да покаже колко е добър. Дали Оле Гунар Солскяер ще го привлече в Манчестър Юнайтед? Защо не? Аз бих искал да го видя на “Олд Трафорд”. Ще ги направи по-силни. Ще им даде повече скорост, но въпросът е къде ще играе. Юнайтед има Джеймс, Марсиал, Рашфорд и Грийнууд. Ще бъде добра битка за местата с тези млади играчи, което е хубаво", коментира бившият български национал.

"За неговия подпис ще се борят доста хора. Вече се говори, че Ливърпул и Челси също се интересуват. Отборите искат да инвестират в талантливи млади играчи, но ако го привлекат за огромна сума, към него ще има големи очаквания. Той може да реши да отиде в друга държава в клуб като ПСЖ, Байерн или Барселона. Много клубове ще го искат и от него ще зависи къде ще отиде“, добави Бербатов.