Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкритикува настоящия тим на „червените дяволи“ и сподели, че футболистите играят без агресия и страст под ръководството на Оле Гунар Солскяер. Българинът не е изненадан от спекулациите, които спрягат Маурисио Почетино за заместник на норвежкия специалист на „Олд Трафорд“.

„Ако има някаква истина в слуховете за Маурисио Почетино, трудно е да обвиним Манчестър Юнайтед, честно. Когато отборът играе зле, цялата вина се поема от мениджъра и това винаги е било така. Видях Почетино наскоро, като гост коментатор и той каза, че е готов да работи отново, така че е трудно да се спрат тези слухове. Единственото нещо, което няма да се промени са играчите. Новият треньор няма да промени начина, по който те играят“, заяви българинът пред британските медии.

„Да, когато имате нов треньор, може да видите промяна в настройката на играчите, но като цяло отношението остава същото. Отборът играе без никаква агресия, никаква страст. Играчите трябва да променят отношението си“, добави Бербатов.

Според българина е нормално Гарет Бейл да играе по-добре сега в Тотнъм, тъй като се чувства обичан.

„Бейл играе, той се чувства желан и те дори го обичат. Никой не може да иска повече от това. Жестоко е, когато един играч не се чувства желан от хората си. Играчите да не забравяме са хора и такива неща като обич, имат значение. Бейл е истински щастлив. Наистина ме впечатли. Голът, който вкара онзи ден срещу Брайтън е доказателство, че е пълен с увереност, готов да вкара, защото знае на какво е способен. Ако продължи по същия начин ще бъде изключителен коз за Тотнъм. Регилон ми се струва фантастичен трансферен удар за Тотнъм. Изненадан съм, че Реал Мадрид го пусна да си ходи“, каза още Димитър Бербатов за друг от бившите си тимове в Англия.

КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА НА АНГЛИЯ