Българският нападател Димитър Бербатов и останалите резерви получиха по-слаби оценки в сравнение с титулярите за играта си в реванша срещу Арсенал от полуфиналите на Шампионската лига. „Червените дяволи" се класираха за финала след победа в Лондон с 3:1. Нашето момче се появи на терена в 66-ата минута на мястото на Уейн Рууни, а коментарът на "Спортинглайф" е, че той едва ли е очаквал да стигне до финала в Шампионската лига като резерва.

Популярният сайт оценява Митко със седмица по десетобалната система, колкото получават и другите две резерви на Юнайтед - Рафаел и Райън Гигс. За играч на мача бе определен авторът на два гола Кристиано Роналдо, който получава оценка 9.

Сайтът “Goal.com” дава оценка 5,5 на Бербо, като пише, че твърде малко е въздействал върху представянето на отбора.

"Дейли Мирър" също оценява еднакво резервите на Манчестър Юнайтед. Тройката Гигс, Рафаел и Бербатов имат шестици, а португалският ас Кристиано Роналдо отново е обявен за номер 1 с оценка 9.

Таблоидът “Сън” също дава оценка 6 на Митко, каквито са оценките на Гигс и Рафаел. Според “Сън” Роналдо отново е номер едно с оценка 9.

“Скай спортс” също дава оценка 6 на българина./БЛИЦ