Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри голяма грешка на футболистите на "червените дяволи". Според бившия национал на България те трябва да спрат да разчитат само и единствено на капитана Хари Магуайър и да поемат повече отговорност. Самият Магуайър разочарова от началото на сезона и бе обявен за главен виновник за лошите резултати.

"Когато си капитан на отбора и правиш грешки, ще бъдеш поставен под напрежение. Дори да не правиш грешки, отново ще си под напрежение. Това е Манчестър Юнайтед и през цялото време трябва да си на ниво. Сам трябва да бъдеш под напрежение, като търсиш грешките си, опитваш се да ги коригираш и повече да не ги допускаш“, написа Бербатов в рубриката си за известна букмейкърска къща.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„В същото време Магуайър борави много добре с топка в крака. Всеки има лоши мачове по време на кариерата си. Няма как да избягаш от това. Има добър отбор в съблекалнята, футболистите са един зад друг. Искам да видя повече отговорност на терена. Ако някой не се справя добре, да му се каже. Казва се, защото всеки иска отборът му да играе добре. В миналото сме давали всичко от себе си за победата. Крещиш на съотборниците си, ако трябва се биеш с тях. Всичко това остава на терена, защото се преследва победата“, добави бившият национал.