Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели, че го боли от факта, че Сър Алекс Фъргюсън все по-рядко разчита на него. Митко има едва 10 мача във Висшата лига от началото на сезона. Само в половината от тези срещи пък Бербатов е започвал титуляр.

Въпреки тези факти, опитният нападател коментира пред "Юнайтед Ревю", че е готов да помага и има желание да се бори за мястото си при "червените дяволи".

"Всичко опира до това да си готов. Имаме голям състав и всеки знае, че понякога няма да играе. Тъжно e и боли. Но в такъв момент трябва да бъдеш силен и да си подготвен, за да можеш да помогнеш на съотборниците си, когато те имат нужда от теб. Ние сме отбор. Желанието ни е да печелим", заяви Бербатов.

"Всеки път, когато съм играл, мисля, че съм се представял добре. Готов съм да покажа качествата си и да се отплатя за доверието, ако мениджърът ми гласува такова. Искам да помогна с каквото мога, за да спечелим отново титлата", каза още българският нападател.

Утре от 16:00 часа Манчестър Юнайтед домакинства на Уест Бромич в мач от 28-ия кръг на Висшата лига. Бербо е в групата за двубоя.