Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри пред българските медии след мача срещу Оцелул, че в началото на сезона е очаквал да играе повече за тима си. Бербо не взе участие при победата на “червените дяволи” с 2:0.
 
“Не очаквах толкова силна подкрепа, благодаря на феновете. Стана ми много приятно. Съотборниците ми се чудеха какво става и трябваше да им обясня, че когато българин играе в чужбина, се радва на голяма подкрепа”, каза Бербатов пред българските медии в Букурещ.
 
Преди началото на срещата, когато дикторът изчете имената на резервите в Юнайтед и стигна до Бербатов, целият стадион изригна, а до този момент беше притихнал. Според предварителните прогнози поне 500 български фенове на Манчестър Юнайтед се очакваше да присъстват на “Арена Национал”.
 
“Времето ще покаже! Аз съм обявил позицията си и за момента тя не се променя. Не играя в клубния си отбор, как да играя в националния. Аз и на Юнайтед мога да помогна, но не играя,” заяви Бербо на въпрос дали е размислил и по въпроса за отказването си от националния отбор.
 
“С това се занимава моят мениджър. В момента няма как да имам оферти от други клубове, тъй като трансферният прозорец е затворен,” коментира нападателят информациите за бъдещето си./БЛИЦ