Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов може да играе утре срещу Бешикташ в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Митко взе участие в днешната тренировка на “червените дяволи”, пише официалният сайт на клуба, като припомня, че Бербо е пропуснал последните три мача заради контузия - с ЦСКА (Москва) в Шампионската лига, както и срещу Челси и Евертън във Висшата лига.

За последно Бербатов игра за България в контролата срещу Малта, когато стана рекордьор по отбелязани голове с националната фланелка.

Сър Алекс има проблеми в защитата преди двубоя с турския отбор. Рио Фърдинанд със сигурност пропуска срещата, а Джони Евънс все още не може да се възстанови напълно от травма в прасеца. Джон О’Шей и Гари Невил тренираха отделно от основната група на заниманието във вторник сутринта. Това може да означава рядка възможност за титулярни места на Дарън Гибсън и Габриел Обертан.

За вратарския пост в мача срещу Бешикташ Фъргюсън ще трябва да избере между Томаш Кушчак и Бен Фостър. Ветеранът Едвин ван дер Саар по план трябваше да почива по време на предстоящия двубой, а освен това, той получи и неприятен удар при победата с 3:0 над Евертън./БЛИЦ