Димитър Бербатов е сред резервите на Манчестър Юнайтед за двубоя с Болтън от Висшата лига, който стартира в 17:00 часа на "Олд Трафорд". Мартин Петров пък е сред стартовите единадесет на гостите.

На пейката за "червените дяволи" е още и Хавиер Ернандес-Чичарито, а атаката на тима ще бъде водена от звездата Уейн Рууни и Дани Уелбек. Както е известно, само преди дни Бербо беше определен за най-добър играч на Манчестър Юнайтед за месец декември, след поредицата си от важни голове. Сега обаче Митко е оствен на пейката от Сър Алекс.

Ветеранът Пол Скоулс, който се завърна преди седмица в състава на "червените дяволи", след като се беше оттеглил от футбола, попадна сред титулярите за днешния мач с Болтън. На вратата пък Сър Алекс се доверява на Андерс Линдегаард, докато Давид Де Хея е резерва.

За Болтън донякъде изненадващо на пейката са оставени Иван Класнич и Кевин Дейвис. Вместо тях Мартин Петров, Крис Ийгълс и Давид Н`Гог ще тормозят защитата на "червените дяволи".

Преди двубоя Манчестър Юнайтед заема второто място във Висшата лига с 45 точки, изоставайки с 3 от лидера Манчестър Сити. На "гражданите" в понеделник предстои гостуване на Уигън. Болтън пък е в зоната на изпадащите. Марто и съотборниците му са на 18-ата позиция с актив от 16 точки.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: 34.Андерс Линдегаард, 21.Рафаел Да Силва, 5.Рио Фърдинанд, 6.Джони Еванс, 3.Патрис Евра, 25.Антонио Валенсия, 16.Майкъл Карик, 22.Пол Скоулс, 17.Нани, 10.Уейн Рууни, 19.Дани Уелбек
Резерви: 1.Давид Де Хея, 20.Фабио Да Силва, 13.Джи-Сунг Парк, 11.Райън Гигс, 42.Пол Погба, 9.Димитър Бербатов, 14.Хавиер Ернандес

БОЛТЪН: 1.Адам Богдан, 2.Гретар Стеинсон, 31.Дейвид Уитър, 12.Зат Найт, 18.Сам Рикетс, 7.Крис Ийгълс, 19.Найджъл Рио-Кокър, 6.Фабрис Муамба, 10.Мартин Петров, 16.Марк Дейвис, 24.Давид Н`Гог
Резерви: 43.Джей Лънч, 21.Дарън Пратли, 25.Дедрик Боята, 39.Жо Райли, 9.Тунджай Санлъ, 14.Кевин Дейвис, 17.Иван Класнич