Българският национал Димитър Бербатов не се е предал и иска да остане в Манчестър Юнайтед, пише в. „Сън”. Нападателят е сочен като трансферен провал на „червените дяволи” и вероятно ще бъде продаден през лятото.

Бербо твърди, че не се притеснява от критиките и самочувствието му не е наранено. Той се опитва да се пребори с негативните оценки. Според него анализаторите обръщат внимание само на грешките му, но не и на приноса му.

Българинът вкара 14 гола за третата поредна титла на Манчестър Юнайтед през миналия сезон, а до момента има 12 попадения в настоящия сезон. Той обаче остава в сянката на звездата Уейн Рууни.

„През този сезон хората не виждат истинския Бербатов. Искам да сторя повече за моя клуб. Мечтата ми е да спечеля още една шампионска титла с Манчестър Юнайтед”, твърди българският национал.

„В Тотнъм вкарвах повече, но и проблемите ми бяха по-малко. В Юнайтед е далеч по-трудно. Аз не се притеснявам от критиките. Трудно е да бъдеш нападател, тъй като хората анализират повече грешките ти. Моето самочуствие обаче остава високо и ненаранено. Опитвам се да превъзмогна ситуацията”, обяви Бербатов./БЛИЦ