„Падна ми камък от сърцето, след като отбелязах първите си два гола за Манчестър Юнайтед. Нормално беше да чувствам напрежение, защото исках колкото се може по-бързо да вкарам първото си попадение за моя нов отбор. Това се забави с няколко мача, но най-важното е, че вече успях”, заяви Димитър Бербатов след изключително силното си представяне при гостуването на датския Олборг в мач от Шампионската лига.

„Когато Димитър се разписа, го прегърнах и му казах, че вече трябва да е напълно спокоен, защото най-трудното свърши. Един от най-тежките моменти за всеки футболист е очакването да отбележиш първия си гол. Берба успя и аз съм убеден, че оттук насетне той ще се отпусне и ще разгърне още повече невероятния си потенциал”, добави уелското острие на „червените дяволи” Райън Гигс.
 
Десетки фенове на Юнайтед наобиколиха автобуса, който извози тимът на Манчестър от стадиона до летището. Рейсът се забави, защото ултрасите не спряха да скандират имената на своите любимци, а някои от тях се снимаха с част от героите, включително и с българската звезда Димитър Бербатов/БЛИЦ