Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Димитър Бербатов игра цял мач за Манчестър Юнайтед при победата с 1:0 срещу южноафриканския АмаЗулу. Двубоят се игра в Дърбан и беше първи за "червените дяволи" от подготовката преди старта на новия сезон.

Сър Алекс започна срещата с трима нападатели, като Бербо си партнира в предни позиции с Федерико Македа и Хавиер Ернандес.

Единственото попадение в двубоя вкара Македа в 20-ата минута, след като получи отлично извеждащо подаване от Митко. Българският нападател изигра силен мач, като беше близо до отбелязването на страхотен гол. В 41-ата минута Бербо стреля от фаул, но топката се отби в стената. При последвалия корнер кълбото беше центрирано отново към Митко, който отправи великолепен изстрел от воле, но врарят на африканците успя да спаси със сетни усилия.

В контролата на смяна се появи привлеченият от Борусия (Дортмунд) японец Шинджи Кагава, който минута преди края влезе на мястото на Чичарито и записа неофициален дебют за Манчестър Юнайтед.

АМАЗУЛУ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0:1
0:1 Федерико Македа (20)

Съставът на Манчестър Юнайтед: Линдегаард, Весели (46-Вермийл), Фърдинанд, Уутън , Брейди (58-Блакет), Лингард (70-Петручи), Карик, Скоулс (70-Тънклиф), Македа (58-Андерсон), Ернандес (89-Кагава), Бербатов