Димитър Бербатов взе участие в днешната тренировка на Манчестър Юнайтед. Българският национал пропусна последните два мача на “червените дяволи”, след като получи разтежение на заден бедрен мускул по време при загубата с 1:6 от Сърбия.

Сър Алекс Фъргюсън обяви, че от представянето на Бербо по време на тренировките ще реши дали да рискува с пускането му в игра в дербито с Манчестър Сити в неделя.
 
“С подобни травми трябва да се внимава, заяви шотландецът. – Това не е лека контузия, а той не е получавал такава в досегашната си кариера. Ще видим как се справя на тренировките и тогава ще преценим дали да го пуснем в игра в неделя или ще го оставим на пейката.
 
Манчестър Юнайтед ще бъде подсилен от завръщането на Едвин ван дер Сар, който получи почивка за мача с Виляреал (0:0) във вторник. Той ще внесе допълнително спокойствие на тима, който не е допуснал гол в последните си 4 мача. По-малко е вероятно появата в игра на ветераните Пол Скоулс и Гари Невил, които се възстановиха от контузиите си./БЛИЦ